't Kanaal

Stichting ‘t Kanaal is opgericht in 1995 en heeft zich altijd met een hoop enthousiaste vrijwilligers ingezet voor de jaarlijkse Sinterklaasintocht en het koningsdagfeest.

Sinterklaas
Elke eerste zondag na Sint-Maarten meert Sinterklaas met de Pieten aan bij de Vinckhuysenschool in West-Graftdijk. Hierna lopen alle ouders met hun kinderen in intocht naar de dorpskerk. Hier vindt een heus sinterklaasfeest plaats, waar de kinderen zingen, dansen en knutselen met de pieten. Ook kunnen de kinderen een tekening overhandigen aan Sinterklaas of zelfs met hem op de foto.
Koningsdagfeest
Op koningsdag zorgen wij voor een knallend feest op het plein voor de dorpskerk in West-graftdijk voor jong en oud. We beginnen traditie getrouw met een rommelmarkt voor de kinderen, die na enige tijd plaatsmaakt voor een feest met muziek, barwagen, springkussen, loterij en kinderactiviteiten. Uiteraard kunt u dansen met een lekker drankje, maar ook genieten van heerlijke versnaperingen zoals poffertjes of een hamburger van Boer Bark.

Ook vrijwilliger worden?
Dat kan! Spreek dan gerust één van ons aan of bel 06-10736810.

Sponsoren
Voor zowel het sinterklaasfeest als koningsdag vragen wij geen toegangsgeld. Uiteraard zijn we wel altijd erg blij als iemand wil sponsoren, zodat we de feesten zo leuk mogelijk kunnen maken. Wilt u bijdragen? Neem dan contact op via: 06-10736810.


 
terug