Jan Doedens

Afscheid pianist Jan Doedens

Dinsdagavond 25 juni 2024 namen we, na bijna achttien jaar, afscheid van onze pianist Jan Doedens.
We zongen de liedjes die hij graag wilde horen, er was een gedicht, een afscheidswoordje, het kleine koortje zong, een speciaal voor hem geschreven lied ‘Onze Jan’ en bloemen en cadeaus.
We kijken terug op vele leuke en gezellige jaren met Jan. Korenfestivals, Midwinterfeest, eigen grote concerten, Paradiso optredens, begeleiding van het kleine koortje en corona Zoomrepetities. Zijn arrangement van de Billy Joel Medley zullen we blijven zingen. Zestien jaar heeft hij samengewerkt met dirigent Simon Boerke en de laatste twee jaar met dirigente Kamila Sezer-Starkowska.
Na afloop dronken we samen een borrel.
We wensen Jan het allerbeste en gaan hem zeker missen…
Bedankt Jan!

PopArt bestaat 25 jaar


Het koor is ontstaan in 1999 vanuit een workshop ‘musical’, georganiseerd door Musical- en Operettevereniging Nieuw Arti uit De Rijp o.l.v. Pieter Koning. De deelnemers gingen daarna in gesprek met het bestuur van Nieuw Arti. Met hun ondersteuning en Joop Vos als adviseur werd er een oprichtingscommissie gevormd. Een nieuw koor in Graft-De Rijp en omgeving werd geboren. Tot 2006 was Ingmar Leijen de dirigent, pianist Arnold van Emmerig. Tot 2022 Simon Boerke, met Jan Doedens aan de piano. Een zelfstandige vereniging werden we in 2007. Vele optredens staan op onze lijst, VSB Promconcert, Paradiso, Midwinterfeest, korenfestivals, concerten elders en uiteraard negen eigen concerten. We zijn al 25 jaar een gezellig koor en zingen eigentijdse popmuziek.
We vieren dit jubileum met twee concerten in het NH-kerkje te West-Graftdijk, o.l.v. dirigent Kamila Sezer-Starkowska en pianist Jan Doedens met een selectie liedjes van de afgelopen 25 jaar. Dit is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Alkmaar.
Zaterdagavond 6 april 2024 20.00 uur. Kerk open 19.30 uur. Uitverkocht.
Zondagmiddag 7 april 2024 14.00 uur. Kerk open 13.30 uur. Uitverkocht.
Kaarten kun je bestellen via onze website: www.popart-koor.nl
Volwassenen € 10,00. Kinderen € 5,00.

 

PopArt koor uit Graft – De Rijp

Popkoor PopArt uit Graft – De Rijp telt 36 amateurzangers en -zangeressen. Wij werken met een gevarieerd repertoire en brengen een diversiteit aan muziekgenres ten gehore.

Iedere dinsdagavond is er muzikale gezelligheid in het kerkje in West Grafdijk.

Heb je ook zin om dinsdagavond zingend door te brengen? Neem dan contact op met Angela Mulder om je aan te melden voor een introavond: 06 -23481236 of kijk eens rond op onze website www.popart-koor.nl

Lees meer 

PopArt zingt mee op het Remix korenfestival

PopArt zingt mee op zondag 17 maart 2024 op het Remix korenfestival in Hotel De Rijper Eilanden te De Rijp.
Aanvang 10.00 uur. Einde 18.15 uur. Entree € 4,00. 
We zingen om 15.05 uur.
Een dag vol koor muziek en vooral veel gezelligheid.
Zet het in je agenda.