Popkoor Remix


Wij zijn 14 vrouwen bij elkaar, een hoop gezelligheid, maar serieus bij het maken van muziek. ReMix had haar eerste repetitie op 29 augustus 2007. ReMix begon met 8 stemmen, maar ReMix was een feit! In de loop der tijd is er een vaste groep ontstaan en is het een muzikaal en gezellig geheel geworden. Jan Doedens is de man achter de piano en hij zorgt ervoor dat alle stemmen ingestudeerd worden. Samen vormen wij een hechte groep.
ReMix zingt gevoelige ballads, swingende popliedjes en onweerstaanbare gospeltunes. In de groep zijn een aantal solisten waar wij graag gebruik van maken. Wij treden meerdere keren per jaar op. Een eigen concert, optreden bij het midwinterfeest, dorpsfeesten, instellingen, je kunt het zo gek niet benoemen of wij vinden het leuk. 

In Maart staat alles in het teken van het ReMix korenfestival in Hotel de Rijper Eilanden. Een festival waar 18 koren zich mogen presenteren op het podium. Een festival met licht en geluid en een organisatie die loopt als een trein. Het ReMix korenfestival is inmiddels een bekend evenement waar koren van heinde en ver zich voor inschrijven. 

Wij wensen u veel plezier op onze website en tot ziens bij onze optredens!

terug